Subject image
Engelska språket

Kan läxhjälp på engelska bidra till att man lär sig nya språkkunskaper eller till att man förbättrar dem?

Privatundervisning är ett av de bästa sätten att lära sig ett nytt språk. Oavsett om du behöver förbättra din engelska, bredda ditt engelska ordförråd eller till och med få en engelsk accent – läxhjälp online eller offline på meet'n'learn kan vara bra för att få hjälp med det engelska språket. Detta är varför och hur.

Engelskspråkiga privatlärare
Leta efter privatlärare

Vilken typ av hjälp behöver du när det gäller engelska?

Du kan förbättra dina allmänna språkkunskaper i engelska eller din affärsengelska, eller helt enkelt börja lära dig från början. Våra privatlärare hjälper barn och vuxna att lära sig engelska men erbjuder också engelska lektioner online eller i person för företag, firmor eller säljteam.

Vill du lära dig engelska online eller offline?

De flesta av våra privatundervisare erbjuder inte bara utbildning i person utan också genom online lektioner på engelska. Läxhjälp online på engelska kan vara en fördelaktig situation men se till att du har det tillräckligt lugnt runt omkring dig och en fulladdad enhet, så att du kan koncentrera dig på dina engelska lektioner.

Letar du efter en privatlärare med engelska som modersmål?

På meet'n'learn kan du lära dig tala eller förbättra din engelska med hjälp av en person som har engelska som modersmål. Det är ett bra sätt för att lära sig höra, absorbera och tala engelska med en accent, samtidigt som man lär sig mer om engelsk-, amerikansk-, kanadensisk eller australiensk kultur.

Utbildning via personliga möten

Välj en privatlärare i engelska nära dig

Privat läxhjälp är ett bra sätt för att få hjälp med engelskan. Välj först en av våra många privatundervisare som är modersmålstalare eller icke-modersmåls talare, nära dig - oavsett om du vill förbättra din konversations- eller affärsengelska eller om du bara vill få koll på engelskans tempus.

Goals

Prata om engelskan, målsättning, tid och pris

Diskutera tillsammans och red ut vad du vill åstadkomma med dina engelskalektioner och om du föredrar att lära dig engelska online eller personligen. Se till att inkludera din partner under det första mötet om du letar efter engelska lektioner till ditt barn.

Learn

Lär dig engelskaoch tala om det för andra

Följ studieplanen som du gjorde med din privatlärare för att förbättra din engelska - från att skriva, lyssna och läsa till att tala. När dina engelskalektioner är över kan du recensera din privatlärare. Det hjälper andra som vill lära sig att prata engelska – precis som du!

FAQ

Vad vill eleverna mest veta om engelska?

meet'n'learn är en marknadsplats för läxhjälp online - offline på engelska. Vår databas innehåller tusentals privatundervisare i engelska – både modersmålstalare och icke-modersmålstalare – nära dig. De erbjuder läxhjälp online eller offline. Först väljer du en privatundervisare, sedan kommer ni överens om pris och schema och sedan kan du starta dina engelskalektioner. Betalningen för lektionerna bestäms i förväg och du betalar säkert via vår plattform. När du är klar kan du granska din privatundervisare och hjälpa andra att få kontakt med henne/honom.

På meet'n'learn hittar du privatlärare i engelska som undervisar för både vuxna och barn men också privatlärare som specialiserar sig på att lära barn engelska. Du som förälder är också välkommen att delta under dessa lektioner.

Det var en bra fråga! Privatundervisning passar många människor eftersom det vanligtvis innebär enskilda engelska lektioner. Via personlig läxhjälp – online eller offline – du får privatundervisarens fulla uppmärksamhet, vilket sällan är fallet med lärare i skolan. Om du försöker lära dig ett främmande språk i skolan men känner ett behov av förbättring, kan privat läxhjälp vara lösningen för att förbättra sina färdigheter i engelska.

Självklart! Har du grundkunskaper i engelska (A1 – nybörjare eller A2 – elementär engelska)? Vill du förmodligen utveckla dina språkkunskaper till en oberoende användarnivå i engelska (B1 – medelsvår engelska eller B2 – övre-medelsvår engelska). Det kommer inte att vara ett problem, eftersom många av våra privatlärare arbetar med denna skala.

Många människor letar efter en läxhjälp i engelska för att förbättra sina språkkunskaper, med till exempel uttal, skrivkunskaper, läs- eller talförståelse. Privatundervisning är även ett av de mest populära sätten att hjälpa människor att förbereda sig för ett engelska prov eller ett engelska test - TOEFL, IELTS, CAE, TOEIC, SAT prov, GMAT, STAMP, CAL EPT, UCELA (Cambridge) eller PTE Academic.

Det är väldigt individuellt. Baserat på vår erfarenhet har engelska online elever valt sina lektioner mestadels baserat på tid och komfort. Man sparar tid på att lära sig engelska online. De flesta av privatlärarna på meet'n'learn erbjuder båda tillvägagångssätten för att lära ut engelska. Därför rekommenderar vi att du testar båda för att se vad som fungerar bäst för dig.

I och med den kris som uppstod i samband med pandemin har många kommunikationsverktyg på nätet förbättrats. Att lära sig engelska online har nått en högre nivå jämfört med innan. Det innebär att du kan lära dig engelska med din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Se bara till att du avsätter tid, utrymme och vistas i en lugn miljö under din online-lektion, på detta sätt visar du respekt för din privatlärare och du förbättrar dina möjligheter att snabbare lära dig engelska online!

Oavsett om du är nybörjare eller hyfsat bra men fortfarande i behov av att förbättra vissa språkkunskaper, är det viktigaste för dig att hitta en privatlärare i närheten av dig som kommer att lära dig engelska på ett sätt som passar dig. Vi tror – och lärarnas recensioner är bevis på det – att oavsett vad du vill uppnå med dina engelska kunskaper, kommer du att klara det med rätt privatlärare.

Nej, inte när du räknar med personer som talar sitt modersmål. Det stämmer om du räknar personer som talar sitt modersmål och de som inte gör det. Dessutom används det så ofta att det ofta anses vara "världens språk". Om du ställer denna fråga för att veta om det är viktigt att kunna tala engelska, skulle vår rekommendation vara: "Definitivt!"

Engelska anses inte vara ett av de svåraste språken i världen. Ändå har den sin komplexitet som ger vissa elever problem - engelska tempus eller att lära sig att tala med korrekt engelsk accent. Även dessa frågor kan övervinnas med en privatlärare på meet'n'learn.

Alla våra privatlärare får en chans att bli granskade av sina elever. Detta kommer att göra det möjligt för dig att få en tydlig bild av de mest populära engelska privatlärarna nära dig. Nya privatlärare med få recensioner kan dock vara mindre upptagna och visa sig vara bra för att lära sig engelska med. Välj din privatlärare och prata med henne/honom. Om du fortfarande inte är säker, ta dig tid och bestäm dig vid ett senare tillfälle.

Studiefrågor för engelska språket

Lägg till fråga
Juraj S.
Vad är skillnaden mellan Herr, Fru, Fröken och Fröken? Skillnad mellan, Mr., Mrs., Ms. och Miss
Visa alla studiefrågor
Europe

Läxhjälp i engelska utomlands

Vissa elever letar efter privatundervisning i engelska i ett annat land eller med en utländsk privatlärare. Vet du hur man säger privatundervisning i engelska på engelska, tyska eller till exempel finska?

Läxhjälp i engelska, på tyska: Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.at

Läxhjälp i engelska, på tyska: Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Läxhjälp i engelska, på tjeckiska: Doučování angličtiny

doucuji.eu

Läxhjälp i engelska, på tyska: Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.de

Läxhjälp i engelska, på danska: Lektiehjælp i engelsk

meetnlearn.dk

Läxhjälp i engelska, på finska: Englanninkielen opetus

meetnlearn.fi

Läxhjälp i engelska, på ungerska: Angol korrepetálás

meetnlearn.hu

Läxhjälp i engelska, på rumänska Meditații la Engleză

meetnlearn.ro

Läxhjälp i engelska, på slovakiska: Doučovanie angličtiny

doucma.sk