Subject image
Franska språket

Hur kan privatundervisning på franska hjälpa dig?

Privatundervisning i franska är ett extremt populärt sätt för att förbättra sina franska språkkunskaper. Bredda ditt ordförråd, öva ett specifikt franskt uttal och förbered dig för franska tentor med läxhjälp i person eller online med våra franska privata undervisare.

Privatlärare i franska
Leta efter privatlärare

Vilken nivå ligger du på i franska?

Det franska språket anses vara ganska krävande och det är därför det kan vara hjälpsamt med privatundervisning i franska. Oavsett om du behöver gymnasieundervisning i franska eller läxhjälp i franska på jobbet, fransk läxhjälp på meet'n'learn är lämpligt både för barn och vuxna.

Föredrar du privatundervisning i franska online?

Nästan varje fransk privatlärare på meet'n'learn erbjuder läxhjälp på franska i person och online. Privata franska lektioner via Skype eller Zoom - lär dig franska via video - spara tid, men var väl förberedd. En kvalitetsmikrofon och en laddad mobiltelefon/dator krävs för att delta på privata franska lektioner online och privatundervisning via Skype.

Letar du efter privatundervisning i franska med en modersmålstalare?

Letar du efter en privatlärare vars modersmål är franska? Vi kan hjälpa dig - Franska privatlektioner med en infödd fransk talare är ett utmärkt sätt att förbättra din franska samtidigt som du lär dig att förstå fransk, kanadensisk, belgisk eller nordafrikansk kultur.

Utbildning via personliga möten

Välj en privatlärare i franska i närheten

Privatundervisning i franska i ditt område? Inga problem. Oavsett om du behöver förbättra ditt franska skrivande eller letar efter en privat fransk privatlärare att prata med, kolla först igenom erbjudandena om privatlektioner i franska i närheten. Välj sedan din privatlärare i franska baserat på referenser eller pris.

Goals

Ange ett pris, schemalägg, och mål med din franska privatlärare

Vad har du för förväntningar på dina privatlektioner i franska? Letar du efter privatlektioner i franska online eller i person? Behöver du läxhjälp i franska på gymnasiet för inträdesprov eller examen? Din franska privatundervisare bör också veta hur ditt schema ser ut och hur mycket du är villig att betala för dina lektioner.

Learn

Förbättra din franska med en privatlärare

Påbörja dina privata franskalektioner med en privatlärare. Förbered dig för gymnasieprov på franska och franska inträdesprov, öva franskt uttal och grammatik och se hur du utvecklas. I slutet av lektionerna kan du recensera din privatlärare i franska.

FAQ

Vad vill eleverna veta om franska?

meet'n'learn är en plattform för privatlärare i franska och elever som vill ha privatlektioner i franska online eller offline. Vår databas innehåller hundratals privatlärare i franska nära dig - inhemska, utländska och modersmålstalare som erbjuder franskalektioner för företag och privatpersoner. Först väljer du en privatlärare, kom överens om pris och schema och lär dig franska med en privatlärare genom privatlektioner i franska i person eller online. Betalningen för lektionerna ställs in i förväg och du betalar alltid säkert via vår plattform. När du är klar med dina privata franskalektioner kan du betygsätta din privatlärare för att hjälpa andra som letar efter läxhjälp i franska.

Våra privatlärare erbjuder läxhjälp i franska från € 9 per timme. Priserna varierar också beroende på din nivå av franska - vad du behöver hjälp med under dina privatlektioner i franska. Är det läxhjälp i franska, läxhjälp i fransk litteratur, konversationslektioner på franska, franska för gymnasiet eller affärsfranska? Du kan också välja privatlektioner online i franska efter pris. Det genomsnittliga priset per franska lektion med en fransk privatlärare är cirka € 18 till € 20.

Franska är ett vackert men mycket krävande språk för vissa. Följande ämnen kan vanligtvis vara svårt för elever:

Ja. På meet'n'learn hittar du undervisare i franska som är dedikerade att ge läxhjälp till barn och vuxna. Men vi har också flera franskspråkiga undervisare som specialiserat sig på privatundervisning i franska för att förbereda eleverna för inträdesprov eller franska gymnasieprov.

Det var en bra fråga! Lärare och professorer kan inte ge dig hela sin uppmärksamhet under franska lektionerna i skolan. Därför uppskattar många gymnasieelever privatundervisning på franska genom meet'n'learn - privatläraren i franska har ett individuellt tillvägagångssätt. Oavsett om det är online eller i person, fungerar privata franska lektioner också bra som ett komplement till klassisk undervisning; läxhjälp är ett bra komplement vid till exempel tentor eller inträdesprov på franska.

Självklart! Från det första "Parlez-vous français?" upp till DELF, DALF, DILF eller TEF franska språkcertifikat. Från kompletta nybörjare i franska till de av er som talar franska på en solid nivå men behöver förbättra sitt franska uttal, få en allmän översikt eller lär dig fransk grammatik. Våra franska privatundervisare kommer att förbereda dig för DELF / DALF tester - från nivå A1 (nybörjare) till nivå C2 (expert, professionell).

Du kan också lära dig franska med en privatundervisare om du vill få en Carte de résident. Det är dock viktigt att du först lägger fram en plan för att uppnå den nivå av franska du behöver. Detsamma gäller för att få TEF Canada certifikat (där du behöver få CLB 7 och högre) eller för att få ett TEFAQ certifikat för Quebec regionen.

Det är individuellt. På meet'n'learn väljer eleverna främst online-klasser på franska för att det sparar dem tid - det finns inget behov av att gå någonstans när de får läxhjälp i franska från hemmet. Men vissa elever föredrar personlig läxhjälp i franska eftersom de upplever att de är mer disciplinerade i enskilda privata franska klasser. De flesta privatundervisare på meet'n'learn erbjuder dock både privat lektioner i franska online och i person eller en kombination av båda. Vi rekommenderar att du provar båda sätten först för att se vilket som fungerar bäst för dig.

Som vi har nämnt är franska inte ett enkelt språk. Dessutom kan det vara svårt att behärska det specifika "nasala uttalet". Du kan lära dig allt detta genom att berätta vad du är intresserad av att lära dig för din privatlärare i franska. Hög kvalitet på läxhjälp i person eller online med en certifierad fransk privatlärare är ett sätt att förbättra sin franska, inte bara för dig som studerar det på gymnasiet.

Naturligtvis kan vi inte ge dig ett 100% svar. För vissa tar det längre tid att förstå detaljerna i fransk grammatik, medan andra lär sig det nästan omedelbart. Men med gott samvete kan vi berätta att privatundervisning i person eller online på franska kommer att hjälpa dig att komma närmare med att behärska detta vackra språk.

Samtliga privatundervisare i franska kan bli recenserade i privatundervisningslektioner av sina elever. Därför kan dessa recensioner ge dig en inblick i privatundervisare i franska i ditt område.

Här hittar du också privatundervisare som specialiserat sig på undervisning för franskagrupper - som för företag eller helt enkelt för flera personer. Dessutom kan några av våra franska privatundervisare erbjuda läxhjälp inom affärsfranska - allt du behöver göra är att skicka en förfrågan på meet'n'learn.
Europe

Privatundervisning i franska utomlands

Vissa elever söker privatundervisning i franska språket i ett annat land eller med en utländsk undervisare. Vet du hur man säger läxhjälp i franska på engelska, tyska eller till exempel finska?

Läxhjälp i franska på tyska: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.at

Läxhjälp i franska på tyska: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Läxhjälp i franska på tjeckiska: Doučování francouzštiny

doucuji.eu

Läxhjälp i franska på tyska: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.de

Läxhjälp i franska på danska: Tutoring fransk

meetnlearn.dk

Läxhjälp i franska på finska: Ranskan opetus

meetnlearn.fi

Läxhjälp i franska på ungerska: Franciakorrepetálás

meetnlearn.hu

Läxhjälp i franska på rumänska: meditații la franceză

meetnlearn.ro

Läxhjälp i franska på slovakiska: Doučovanie francúzštiny

doucma.sk