Priser - för läxhjälp


Som lärare skapar du en profil gratis. På meet'n'learn betalar läraren endast för de elever som har anslutit sig. Obegränsad kommunikation med elever möjliggörs genom följande alternativ:

1 månad 199,00kr

Faktureras varje månad

ingen kontraktsperiod boka prenumeration
3 månader 449,00kr

Faktureras var tredje månad

ingen kontraktsperiod boka prenumeration
1 år 1099,00kr

Faktureras årligen

ingen kontraktsperiod boka prenumeration

Vad har privatlärarna att säga om meet'n'learn?

Jörgen

Genom meetnlearn.se kunde jag hitta nya kunder som jag inte hade kunnat nå på något annat sätt. Grymt!

Bettina

Som direktör för en välkänd terapi och stödinrättning i München uppskattar jag samarbetet med meet'n'learn. Via plattformen hittade många elever och föräldrar oss och det gjorde att de kunde uppnå sina mål, gällande skolan och sina professionella mål.

Jennifer

Jag är mycket nöjd med tjänsten som meet’n’learn erbjuder. På så sätt kunde jag komma i kontakt med många trevliga människor och kunde betydligt öka min kundbas. Jag kommer definitivt att fortsätta att använda tjänsten hos meet’n’learn och rekommenderar den till alla som vill etablera sig som lärare.

Daniela

Jag tycker den här webbsidan är cool, professionell och rättvis. Jag erbjuder sedan 3 månader tillbaka min privatundervisning i engelska via den här plattformen och har fått lära känna underbara människor och hittat vänner genom mina engelska lektioner. Jag rekommenderar definitivt den här webbsidan. Jag är glad att kunna vara en del av meet’n’learn, där jag kan göra det jag gillar mest: undervisa! Ett stort tack till arbetsgruppen på meet’n’learn.

säker betalning

Comodo SSL

populära betalningsmetoder

pålitliga betalningsleverantörer

Braintree