Ninette H.

Ninette H.

Responds on average within 9 hrs
9 h

Ninette H.

Engagerad och positiv privatlärare i språk eller akademiskt skrivande / Engaged and Positive Private Tutor in Swedish and English, and Academic Writing

Önskade tider: morgnar, middag, kvällar, helg
privatundervisningsämnen:
Beskrivning Referenser

Beskrivning

English below!

Hej,

Mitt namn är Ninette, jag är 25 år gammal och har precis tagit min masterexamen på Lunds universitet och har tidigare läst ekonomie kandidatprogrammet. Enda sen jag var liten har jag haft en stor passion för att kommunicera och uttrycka mig i tal och skrift. Jag har även bott i USA och Kanada samt rest mycket.

Tidigare har jag varit privatlärare dels under gymnasiet till yngre elever, men även när jag pluggade i USA då jag hjälpte amerikanska studenter att lära sig svenska. I USA studerade jag även spanska på heltid efter att ha läst det under högstadie- och gymnasieperioden. För några år sedan gjorde jag TOEFL-testet där jag fick 115/120.
Utöver "vanlig" läxhjälp kan jag hjälpa till med att korrekturläsa och rätta uppgifter och inlämningar.

Jag har god erfarenhet av att hjälpa barn såväl som vuxna med att utveckla sin svenska och engelska. Som person är jag positiv, utåtriktad och brinner för att få andra att förstå vad de är kapabla till. Jag erbjuder en personligt anpassad läroplan utifrån dina mål och intressen. Pris beror på undervisningsform och upplägg. Vi kan ses i Lund (eller närliggande) men även videosamtal online går bra! Hoppas jag får hjälpa dig!


Allt gott,

Ninette


Hi,

My name is Ninette, I am 25 years old and currently graduated from my master's degree at Lund University. I am born and raised in Sweden, but I have great travelling experience and have lived in the U.S. and Canada.

I have prior tutor experience from high school when I helped younger students, as well as the U.S. when I tutored American students in Swedish. I did the TOEFL test five years ago on which I got 115/120. I can help you with personal tutoring in Swedish and English, as well as correcting your academic writing with essays and similar. I have now also great experience in tutoring international kids in Swedish.

Let's chat and help you succeed!

Referenser (1)

Rangina J.

Rangina J.

Overifierad referens

Hej jag behöver hjälp med engelska 6