Ninette H.

Ninette H.

Responds on average within 9 hrs
9 h
Tar emot nya elever

Ninette H.

Tar emot nya elever

Engagerad och positiv privatlärare i språk eller akademiskt skrivande / Engaged and Positive Private Tutor in Swedish and English, and Academic Writing

Pris Från 399 kr/h
Önskade tider: morgnar, middag, kvällar, helg
privatundervisningsämnen:
Beskrivning Lektionstyper Referenser

Beskrivning

English below!

Hej,

Mitt namn är Ninette, jag är 27 år gammal. Jag har tidigare drivit ett undervisningsföretag och gör det mer nu som en hobby. Är tillgänglig för undervisning online och fysiskt i Stockholm, framförallt behjälplig med akademiskt skrivande, t e x uppsatser. Kan här stötta och rådge i processen.

Jag har en masterexamen från Lunds universitet. Enda sen jag var liten har jag haft en stor passion för att kommunicera och uttrycka mig i tal och skrift. Jag har även bott i USA och Kanada samt rest mycket.

Tidigare har jag varit privatlärare dels under gymnasiet till yngre elever, men även när jag pluggade i USA då jag hjälpte amerikanska studenter att lära sig svenska. I USA studerade jag även spanska på heltid efter att ha läst det under högstadie- och gymnasieperioden. För några år sedan gjorde jag TOEFL-testet där jag fick 115/120.
Utöver "vanlig" läxhjälp kan jag hjälpa till med att korrekturläsa och rätta uppgifter och inlämningar.

Jag har god erfarenhet av att hjälpa barn såväl som vuxna med att utveckla sin svenska och engelska. Som person är jag positiv, utåtriktad och brinner för att få andra att förstå vad de är kapabla till.


Allt gott,

Ninette


Hi,

My name is Ninette, I am 27 years old. I am born and raised in Sweden, but I have great travelling experience and have lived in the U.S. and Canada. I used to have my own tutoring company but now only do it as a hobby. In particular interested in helping with academic writing, for example essays. Available online and in Stockholm.

I have prior tutor experience from high school when I helped younger students, as well as the U.S. when I tutored American students in Swedish. I did the TOEFL test five years ago on which I got 115/120. I can help you with personal tutoring in Swedish and English, as well as correcting your academic writing with essays and similar. I have now also great experience in tutoring international kids in Swedish.

Let's chat and help you succeed!

Lektionstyper

Svenska

399 kr / 55 min
Rangina J.

Rangina J.

Overifierad referens

Hej jag behöver hjälp med engelska 6