Carin F.

Carin F.

Carin F.

Erfaren och pedagogisk lärare med rolig undervisning

Pris Från 295 kr/h
privatundervisningsämnen:

Beskrivning

Hej!
Mitt namn är Carin! Jag är en engagerad, legitimerad lärare i svenska och engelska år 4-9 samt vuxenutbildning, med ett öppet sinne som har undervisat i mer än 15 år i svenska och engelska i svensk grundskola. Jag är väl insatt i svenska kursplan och centrala innehåll och kunskapskrav. Min huvudsakliga erfarenhet bygger på klassundervisning och har även stor erfarenhet av en till en undervisning för mellan- och högstadie elever. Jag undervisar också privat för mindre företag och tycker att det är jättekul att möta människor från olika delar av världen, med intresse för att lära sig svenska.
Jag anpassar mig för vuxna nybörjare och fortsättning, privat enskild undervisning eller grupper och yngre elever från årskurs 6 och uppåt i grundskola.
Tillsammans tar vi reda på vad just du har mest intresse av och jag kommer att lära dig allt du behöver för att kunna bli professionellt verksam i svenska eller engelska, få bättre resultat för att höja betygen , anpassat efter vad du redan kan och vad som krävs för att nå dina mål!
Mvh Carin

Lektionstyper

Standard lesson

295 kr / 55 min