Laura V.

Laura V.

Responds within 2 hrs, to 100% of messages
100% 2 h
Tar emot nya elever

Laura V.

Tar emot nya elever

Hitta din inre röst med Luira!

Pris Från 495 kr
Önskade tider: middag, kvällar, helg
privatundervisningsämnen:

Beskrivning

Jag heter Laura och är professionell musiker, musiklärare, vegan, förtjust i djur och natur, teckning, yoga och bakning. Jag älskar musik, musik är mitt liv. Och jag är väldigt glad att jag kan dela det med andra och inspirera andra.

Den Sjungande Fiolen är en privat musikpraktik som drivs av violinisten, multiinstrumentalisten, kompositören, sångaren och musikproducenten Luíra.
Och vi har mycket goda nyheter: från augusti 2023 kommer Luíra även erbjuda sina mångsidiga musiklektioner i Luleå med omnejd!

Laura är utbildad vid musikkonservatoriet Codarts University of the Arts i Rotterdam. Hon lämnade konservatoriet med utmärkta betyg och ett gott intryck efter slutprovet, som var både klassiskt och heavy-metal!

Laura är en mångsidig musiker: släppte ett soloalbum, 'Free' under namnet 'Luíra' i oktober 2021, spelar klassisk kammarmusik, och sist men inte minst har hon varit med i sitt eget metalband Adeia i flera år.

Hon fokuserar så mycket som möjligt på eleven framför henne; ingen är den andra lik, och hon kommer att visa detta i sin undervisning. Dessutom närmar Laura sina klasser holistiskt, och detta ger de bästa resultaten efter mer än tretton års erfarenhet. Men det roliga med att spela är såklart det viktigaste!

Sist men inte minst är Laura specialiserad på rådgivning med ADHD, dyslexi/ dyskalkuli, ångest, autismspektrumsyndrom och scenskräck.

Hoppas vi ses snart :)

Lektionstyper

Standard lesson

495 kr / 55 min

bilder och certifikat