Daniel P.

Daniel P.

Responds within 3 hrs, to 80% of messages
80% 3 h
Tar emot nya elever

Daniel P.

Tar emot nya elever

Erfaren mattelärare som garanterar det betyg eleven vill ha

  • -
Önskade tider: middag, kvällar, helg
privatundervisningsämnen:
Beskrivning Besvarade frågor

Beskrivning

Räknestugan har tagit fram med hjälp av legitimerad lärare som har utvecklat mallar kring dessa ämnen som garanterar att studenten får lägst ett C i slutbetyg under förutsättning att eleven följer mallarna.

danielarrospidealata.se/webbshop/


Ämnena som kommer att undervisas i är följande
Matematik 1-5
Fysik 1-2
Kemi 1-2
Biologi 1-2


Många studenter i gymnasiet eller Komvux anser att man inte får tillräckligt med hjälp av läraren om den stöter på problem som man inte kan lösa. Därför är vår tjänst Räknestugan ett bra komplement till den ordinarie undervisningen.


Under Corona krisen så ha en ökning skett där eleven inte får ett godkänt betyg på grund av bristande individuell undervisning. Idag har det blivit större antal elever i varje klass och vanlig privatundervisning kostar idag minst 250 SEK/h vilket enbart de som är ekonomiskt starka har råd att betala.


Du betalar en engångssumma för varje kurs som du vill få privatundervisning i. Du som student är garanterad minst 5 h per vecka i undervisning under kursen som du läser på gymnasiet eller Komvux och obegränsad hjälp med att få uppgifter som du fastnat på lösta.

Du skickar foto på uppgiften som du har fastnat på till din angivna lärare och du får svar från din lärare inom 30 min.


Räknestugan är också ansluten till Klarna och du kan välja att dela upp betalningen eller betala direkt till Klarna med 30 dagars faktura. Eventuella avgifter från Klarna tillkommer

Besvarade frågor (1)

Denna privatlärare har hjälpt till att svara på dessa studiefrågor

Daniel P.

Spänning mellan två plattor

Nån som kan hjälpa mig (Fysik 2) med hur man räknar spänning (U) mellan två plattor som är parallella och har avståndet 4.0 mm och längden 10.0 mm. Fältet mellan plattorna är homogent och det skjuts in elektroner med hastigheten 20 mm/s