Hur fungerar meet'n'learn?


Jag är en elevför elever

Jag är en privatlärareför privatlärare

Hitta privatlärare i ditt område

Kontakta privatlärare direkt på deras profil

Du kan enkelt hitta erfarna privatlärare genom att använda sökrutan. Om en profil verkar intressant så kan du kontakta läraren direkt med hjälp av kontaktformuläret på deras profil.

Registrera dig snabbt

Du kan registrera dig super snabbt via dina sociala nätverk eller traditionellt med e-post och lösenord. Du kan påbörja en konversation med en handledare direkt via hans / hennes profil på nolltid.

Det är gratis!

Meet'n'learn är gratis för elever. Du kan söka, hitta och kontakta privatlärare helt gratis. Pris och betalning för lektionen är mellan dig och privatläraren.
Fortsätt att läsa

Vanliga frågor från elever och föräldrar

Jag har ännu inte fått svar från några privatlärare. Vad ska jag göra?

oroa dig inte! Skicka bara en offentlig begäran och nå ett stort antal privatlärare i ditt område. Intresserade lärare kommer att höra av sig till dig. Klicka bara på "+ skapa förfrågan" och fyll i formuläret. Spara tid och nerver och låt privatlärarna hitta dig.

Får privatläraren min kontaktinformation direkt?

Nej. Din kontaktinformation är säker och kan inte ses av privatlärare eller av andra. Det är enbart av säkerhetsskäl.

Finns det online-lektioner på meet'n'learn?

Ja. Ett stort utbud av privatlärare som erbjuder undervisning via Skype och andra videochatt och online-lösningar. Du kan enkelt filtrera i sökandet efter "privatundervisning via Skype / online", där hittar du precis vad du letar efter.

Dela din kunskap och tjäna pengar på det

Skapa din profil - gratis

Registreringen på meet'n'learn är gratis. Skapa din profil som privatlärare med alla ämnen som du erbjuder i den stad du erbjuder undervisning. En representabel bild på dig själv och en personlig text är grunden för ett bra första intryck för elever och föräldrar.

Hitta nya elever

Studenter och föräldrar som letar efter en privatlärare kan nu hitta och träffa dig på meet'n'learn. De skickar sina förfrågningar till dig direkt gällande önskemål av lektioner med hjälp av kontaktformuläret på din profil. Förutom de direkta förfrågningarna så får du också offentliga önskemål, som publiceras offentligt eller som avvisats av andra privatlärare. På så sätt ökar dina chanser att hitta nya elever.

Bygg upp ett gott anseende

Med en kvalitetsprofil så kommer du inte att få svårt att hitta nya elever. Besvara elevernas frågor och låt dem höra om ditt arbete. Övertyga dem att du är det rätta valet för dem.

Med ett aktivt abonnemang kan du nå ut till studenter direkt och kommunicera utan några begränsningar eller avgifter.
Fortsätt att läsa

Vanliga frågor från privatlärare

Hur hittar jag nya elever?

Vi ger dig några bra tips på hur du kommunicerar med elever och om hur du kan förbättra din profil. Vi är nästan säkra på att om du försöker ditt bästa så kommer du att snart få goda resultat. Om du har några problem, så skulle vi gärna ha en diskussion med dig så att vi kan hitta ett sätt att lyckas tillsammans.

Hur kommer vi i kontakt med varandra?

När en elev kontaktar dig via portalen så kommer vi att meddela dig, så att du kan återkomma till eleven. Några av eleverna är mer krävande och väntar otåligt på att få svar från dig. Dina chanser ökar genom att du svarar snabbt.

Varför måste jag betala för att låsa upp förfrågningar?

Endast en liten avgift tas ut för alla tjänster och möjligheter som du får för att kommunicera med studenter. Tack vare det här kan vi driva portalen och vara helt fokuserade på att göra den bättre för dig. Med ett aktivt abonnemang kan du kommunicera med studenter utan några gränser. Om du arbetar effektivt så kan din investering betalas tillbaka i hundratals procent.