Nina J.

Nina J.

Tar emot nya elever

Nina J.

Tar emot nya elever

Läxhjälp i svenska, engelska, italienska och franska

Pris Från 300 kr
privatundervisningsämnen:

Beskrivning

Hej!

Jag heter Nina, och jag har en stor passion för språk som jag ständigt utvecklar. Svenska är mitt modersmål, och jag har studerat engelska sedan tre års ålder. Utöver detta har jag bott och studerat i Italien i åtta år, och jag har en kandidat- och masterexamen från en konsthögskola där, med undervisning enbart på italienska. Detta har gett mig flytande behärskning av det italienska språket. Jag har även studerat franska i nio år och tillbringat kortare perioder i Frankrike bland annat genom utbytesår på universitetsnivå.

Min passion för språk sträcker sig bortom det akademiska och representerar en kontinuerlig personlig utveckling. Jag fördjupar mig dagligen i litteratur på alla fyra språken jag behärskar, vilket inte bara berikar min språkförståelse utan även öppnar upp för kulturella nyanser. För att hålla mig aktuell och dynamisk följer jag dagligen nyheter och engagerar mig i aktuella ämnen som fascinerar mig. Genom denna kontinuerliga uppdatering säkerställer jag att min kunskap håller sig relevant i en snabbt föränderlig värld.

Genom att bo utomlands har jag utvecklat empati och lyhördhet för mina elevers behov. Jag strävar efter att skapa en skräddarsydd undervisningsstruktur som passar varje elev. Min erfarenhet gör mig medveten om olika inlärningsstilar och utmaningar, och mitt mål är att skapa en stödjande undervisningsmiljö där varje elev kan trivas.

Oavsett om du vill fördjupa dig i italienska, finslipa dina franska färdigheter eller utforska nyanserna i svenska och engelska, är jag här för att guida dig.

Kontakta mig för att boka din första lektion!

Vänliga hälsningar,
Nina

Lektionstyper

Standardlektion

300 kr / 55 min