Rafael H.

Rafael H.

Responds within 9 hrs, to 100% of messages
100% 9 h
Tar emot nya elever

Rafael H.

Tar emot nya elever

Doktorand i Filosofi och Psykoanalytisk Teori lär ut filosofi, psykoanalys, idéhistoria och psykologi. Undervisar på universitetsnivå och gymnasienivå.

Pris Från 200 kr/h
privatundervisningsämnen:
Beskrivning Lektionstyper Referenser

Beskrivning

Jag är doktorand i Filosofi och Psykoanalytisk Teori vid University College London, uppvuxen i Sverige men talar också Franska och Engelska (samt lite Tyska).
Jag har publicerat i filosofiska och psykoanalytiska tidskrifter, och arbetar för närvarande med ett bokkapitel till en konstvetenskap-och-filosofibok som ska publiceras av UCL Press, medans jag skriver min doktorsavhandling och förbereder andra tidskriftsartiklar.
Jag har undervisat som privatlärare i snart två år, och har ett särskilt intresse för filosofihistoria, Tysk Idealism (Kant, Fichte, Schelling, Hegel), Sartre, post-strukturalism (Foucault, Derrida, Deleuze), Badiou, Zizek, politisk teori, kognitiv psykologi, utvecklingspsykologi, Freud, Klein, Lacan, och Laplanche.
Mina lektioner syftar till att erbjuda en rigorös samt kreativ förståelse av filosofi, psykologi, psykoanalys och idéhistoria. Undervisningsmetoder anpassas till elevens behov, men kan ta formen av strukturerade lektioner i filosofi-och-idéhistoria eller av konstruktiva och kreativa diskussioner (med guidade läsuppgifter) för de med mer utbildade grundkunskaper.

Lektionstyper

Standard lesson

200 kr / 55 min
Johan S.

Johan S.

Overifierad referens

Jag träffade Rafael med Superprof. Behövde då hjälp med filosofi-och-idéhistoria. Jag hade försökt läsa lite själv men med Rafaels hjälp gick det faktiskt att verkligen begripa. Rafael har en utmärkt förståelse för sina ämnen. Jag kan utan tvekan rekommendera honom för alla som behöver hjälp med psykologi, filosofi, idéhistoria, litteraturvetenskap osv. Tack Rafael!