Oz P.

Oz P.

Svarar inom 1 timme, på 100% av meddelandena
100% 1 h
Tar emot nya elever

Oz P.

Tar emot nya elever

Empowering Minds, Nurturing Success: Your Path to Excellence with a Dedicated Teacher Coach"

Pris Från 230 kr
privatundervisningsämnen:

Beskrivning

Med mer än 30 års erfarenhet av undervisning i språk, sport och fotografi över två kontinenter har jag haft möjligheten att interagera och arbeta med människor från en mångfald av livsvägar. Denna resa har varit fylld av passion, engagemang och stark beslutsamhet att dela mina färdigheter och kunskaper med andra på ett meningsfullt sätt.

Min resa som lärare började för mer än tre decennier sedan. Under denna tid har jag haft privilegiet att undervisa i olika språk, inklusive det svenska språket, som är en passion som jag delar med andra. Min undervisning har inte bara varit begränsad till klassrummen, utan har sträckt sig till arenor inom sport och skapande konst som fotografi.

Det som gör min erfarenhet ännu mer berikande är möjligheten att interagera med människor från olika bakgrunder och livsstilar. Genom att undervisa på olika kontinenter har jag haft äran att möta individer med olika kulturella inflytelser, livssyn och mål. Detta har inte bara berikat min undervisning, utan också gett mig insikt i att anpassa min pedagogiska metodik för att uppfylla individuella behov och förväntningar.

Min passion för undervisning har alltid varit närvarande och drivande. Att se mina elever och deltagare utvecklas och nå sina mål har varit en stark motivationsfaktor. Min beslutsamhet har varit en pådrivande kraft bakom att övervinna utmaningar och hitta lösningar för att optimera lärandet och upplevelsen för varje individ.

Genom åren har jag haft förmånen att se hur min undervisning och delning av kunskap har påverkat människors liv. Från att hjälpa någon att bemästra ett nytt språk till att inspirera till en aktiv livsstil genom sport eller att fanga livets ögonblick genom fotografins linser, har jag insett värdet av att dela mina färdigheter och passion med andra.

Lektionstyper

Standard lesson

230 kr / 55 min