Louisa S.

Louisa S.

Responds within 10 hrs, to 70% of messages
70% 10 h

Louisa S.

Behörig grundskollärare finnes för undervisning online

  • 1 utlärd lektion
  • Erbjuder onlinelektioner
  • Från  150 kr/h
  • Önskade tider: morgnar, middag, kvällar, helg
Pris Från 150 kr/h
Önskade tider: morgnar, middag, kvällar, helg
privatundervisningsämnen:

Beskrivning

Hej!
Louisa Söderberg heter jag, är 32 år gammal och bor i Göteborg. Jag tycker om att resa, spela sällskapsspel, laga mat och baka, inreda samt träffa familj och vänner. Jag har också ett stort hjärta för djur av alla dess slag.

Jag är utbildad grundskollärare åk 3-6 i ämnena svenska, matte, engelska och SO samt hem och konsumentkunskap åk 1-9. Jag har arbetat som lärare i många olika ämnen i 6 år, både på mellan- och högstadiet. Jag brinner för ungas utveckling och älskar mitt arbete som lärare, där jag får utvecklas tillsammans med eleverna. Men jag hjälper givetvis alla åldrar. Utöver de ämnen jag har beskrivit hjälper jag gärna till med studiemotivation, studietekniker samt läxläsning eller förberedelse inför prov. Jag undervisar online i den plattform som är enklast för dig och därför spelar det ingen roll var i landet du bor - bra va!

Det var lite kort om mig. Jag hoppas att vi hörs på ett första lära-känna-möte för att diskutera dina utvecklingsområden och mål (första tillfället är självklart gratis)!

Lektionstyper

Standard lesson

150 kr / 55 min