Vänlig och lättillgänglig brasiliansk språklärareHaroldo M.

Haroldo M.
Profil verifierad:
portugisiska, engelska
Solna, Stockholm
privatundervisning via skype / online är möjligt
150kr - 250kr i 60 minuter
morgnar, middag, kvällar, helg
Undervisning på den platsen som du önskar
Erbjud grupplektioner
67% svarsfrekvens
1h respons tid

Hallå! Oi! Jag är Haroldo, en professionell portugisisk och engelsk lärare från Brasilien, som bor i Stockholm, Sverige. Jag är en systemanalytiker och också en musiker, och jag älskar att uppleva genom olika kulturer såväl som att prata om dem!

Jag är certifierad lärare och jag är här för att göra saker och ting tydliga och nåbara. Oavsett om du är nybörjare eller har någon kunskap tror jag verkligen att det finns ett sätt jag kan hjälpa dig. Dessutom vill jag verkligen lära dig om uttal, accenter, grammatik och ordförråd, alla blandade :) Hjälp mig att lära känna mer om dig, boka en lektion och låt oss prata!
Mitt mejl är: hspmachado at g mail . comreferenser

Lena S. Lena S.
0 utlärda lektioner

Jag är mycket nöjd med Haroldo. Han är en lyhörd lärare som genast förstår hur jag vill bli undervisad. Han dokumenterar vad vi gör under lektionen så att jag kan gå tillbaka och repetera. Jag får också alltid svar på mina frågor med exempel. Med vänlig hälsning, Lena - 30 mars 2019bilder och certifikatDenna privatlärare har inte varit aktiv sedan ett tag tillbaka och svarar inte på meddelanden.
Alternativt kan du försöka kontakta dessa rekommenderade privatlärare: