Johanna N.

Johanna N.

Відповідає протягом 19 годин на 50% повідомлень.
50% 19 год.

Johanna N.

Johannas läxhjälp

  • -
  • Пропонує онлайн-заняття
Предмети:

Опис

Som lärare är jag alltid lyhörd och inkännande gentemot mina elever. Jag förklarar tålmodigt om det så krävs tio olika förklaringar på ett visst problem/en viss uppgift.

Gick själv ut Naturvetenskapliga linjen på gymnasiet med MVG i alla kurser (inkl. sju stycken olika kurser inom matematik). Därefter läst på lärarprogrammet (slutfört tre terminer matematik) och även jobbat som mattelärare både på högstadiet, gymnasiet och vuxenutbildningen (dvs jobbat med människor mellan 12 år och 50) samt som privatlärare åt personer som studerat på gymnasiet, Vuxenutbildningen eller Högskolan.

Många av dessa elever upplevde att de hade det svårt för matematik och att de tidigare inte alltid vågat fråga det de börjat reflektera kring i matematikvärlden för att de känt sig dumma och förlöjligade av vissa lärare tidigare. ”Med mig dig har jag alltid vågat fråga allt, Johanna, för du har aldrig fått mig att känna mig dum” var en vanlig komplimang från elever. Fick regelbundet höra att jag förklarar på ett tydligt och pedagogiskt sätt så att man kan förstå även om man inte är ett mattesnille från början.

Godkänd för F-skatt.