om oss

Vårat driv och vår törst efter utbildning gjorde att vi utvecklade denna utbildningsplattform, för att kunna sammankoppla människor online med syftet att de skulle kunna dela sina kunskaper offline. Genom vårat driv och vår törst på utbildning så skapade vi denna utbildningsplattform för att ansluta människor online för att de ska dela sin kunskaper offline.

 

Šimona Tomková

Šimona Tomková Šimona studerar massmediekommunikation i Trnava. Hon hjälper lärare genom att ge dem tips för att förbättra sina profiler och hjälper dem att publicera intressanta blogginlägg. Hon organiserar kommunala träffar, gillar att spela volleyboll och tycker om att sy på fritiden.

Peter Trubačík

Peter Trubačík Programmerare och Webbdesigner som gillar att samarbeta på bra projekt. Peter har studerat Informatik på Tekniska Universitetet i Košice. Han är sedan oktober 2015 en del av vårt projekt. Han har hand om Webbfunktionalitet och vidareutveckling. Förr brukade han mestadels spendera sin fritid med sportskytte, nu för tiden ägnar han sig mer åt cykling, spela poker, psykologi eller med att se bra filmer utan reklam.

Juraj Svinčák

Juraj Svinčák Kandidatexamen inom området materialteknik hos fakulteten vid STU i Bratislava. Han är den viktigaste medlemmen i laget. Hans huvud är alltid fullt av spännande och uppnåliga idéer. Han är projektkoordinatorn som håller oss på jorden och som kommer med nya idéer varje dag. Idrottare med hjärta och själ, som utmanar sina gränser.

Tomáš Palkovič

Tomáš Palkovič Kandidatexamen inom området Matematik och Fysik samt aktiv vid fakulteten för förvaltning UK i Bratislava. Tomas är Webbutvecklare och entreprenör från topp till tå. På fritiden gillar han att sporta eller att hålla på med musik. På jobbet är han den outtröttliga arbetaren, som vill förbättra allt på plattformen dygnet runt.


Ján Kovács

Ján Kovács Web / Grafiskdesigner och kodare, är också en av www.kovidesign.sk. Kovi har skapat det visuella hos meet'n'learn. Webben, designen, företagsidentiteten, branding och co. är hans passion. Han är medveten om nya trender. Han tycker om att arbeta med ren design. Du kan även hitta den i välkända gallerier. Bortsett från det är han en filmälskare, gourmet och F1 fan.