Engagerad och positiv privatlärare i språk eller akademiskt skrivandeNinette H.

Ninette H.
Profil verifierad:
engelska, spanska - nybörjare, Svenska, matte - grundskolan, samhällskunskap
Lund, Helsingborg, Malmö
privatundervisning via skype / online är möjligt
morgnar, middag, kvällar, helg
60% svarsfrekvens
2h respons tid

Hej,

Just nu har jag plats för läxhjälp/undervisning från och med juni. Jag kommer även erbjuda större "sommarpaket" under sommaren för dig som vill läxa in en extra växel.
Right now I am available for tutoring starting June. I will also offer "summer packages" during the summer for those of you who want to put in some extra work and develop yourself. Send me a message if interested.

Mitt namn är Ninette, jag är 24 år gammal och studerar just nu min master på Lunds universitet och har tidigare läst ekonomie kandidatprogrammet. Enda sen jag var liten har jag haft en stor passion för att kommunicera och uttrycka mig i tal och skrift. Jag har även bott i USA och Kanada samt rest mycket.

Tidigare har jag varit privatlärare dels under gymnasiet till yngre elever, men även när jag pluggade i USA då jag hjälpte amerikanska studenter att lära sig svenska. I USA studerade jag även spanska på heltid efter att ha läst det under högstadie- och gymnasieperioden. För några år sedan gjorde jag TOEFL-testet där jag fick 115/120.
Utöver "vanlig" läxhjälp kan jag hjälpa till med att korrekturläsa och rätta uppgifter och inlämningar.

Som person är jag positiv, utåtriktad och brinner för att få andra att förstå vad de är kapabla till. Jag erbjuder en personligt anpassad läroplan utifrån dina mål och intressen. Pris beror på undervisningsform och upplägg. Vi kan ses i Lund (eller närliggande) men även videosamtal online går bra! Hoppas jag får hjälpa dig!


Allt gott,

NinetteDenna privatlärare har inte varit aktiv sedan ett tag tillbaka och svarar inte på meddelanden.
Alternativt kan du försöka kontakta dessa rekommenderade privatlärare: