Jessica J.

Jessica J.

Jessica J.

Legitimerad lärare

  • -

kontaktformulär

Denna privatlärare är inaktiv

Den här privatundervisaren har inte varit aktiv på ett tag. Hitta en annan undervisare som mer sannolikt kommer att svara på din privatundervisningsförfrågan.

Leta efter en annan privatlärare

Beskrivning

Hola!!
Mitt namn är Jessica Jönsson. Jag är född och uppvuxen i Chile. Har bott i Sverige i 32 år och är bosatt i Bjärred. Är utbildad till grunskollärare och har svensk lärarlegitimation sedan 2010. Har behörighet att undervisa i åk 1-9 bland annat i spanska, svenska som andra språk samt i kärnämnena.

Har många års erfarenhet av undervisning i spanska språket på högstadiet samt i privat regi med mycket goda resultat. Vidare har jag undervisat spanska för vuxna vid Medborgarskolan, Folkuniversitetet samt studieförbundet vuxenskolan där eleverna har varit mycket nöjda med uppläge, svårighetsgrad samt kunskapsinhämtning . Är väl betrogen med kursplan och kunskapskrav. Vidare har jag enorm mycket arbetsmaterial för både skriftliga såsom muntliga övningar som naturligtvis anpassas efter elevens förkunskaper och förmåga samt målen som du som elev strävar efter.

Idag arbetar jag på en grundskola i Lund och undervisar i första hand svenska som andra språk för nyanlända barn i årskurs 4-9. Jag brinner för mitt yrke och tycker verkligen mycket om att undervisa i både svenska och spanska.


Lektioner kan äga rum hos eleven, hos mig eller på distans.

Vi hörs.

Du kan nå mig på tel ******** eller skicka ett brev till *****@***


Med vänlig hälsning

Jessica Jönsson