Musiker med fokus på gitarr (akustisk och el) samt musikproduktionRobin E.

Robin Eriksson
Profil verifierad:
musik, gitarr, musikproduktion, musikteori
Stockholm
privatundervisning via skype / online är möjligt
390kr - 490kr i 60 minuter
morgnar, middag, kvällar, helg
70% svarsfrekvens

Hej!

Robin heter jag, är 25år och egenföretagare som lever på min musik. Jag har spelat gitarr så länge jag kan minnas, det började med hardcore gick vidare till John Mayer och folkmusik och har nu landat i modern popmusik. Jag har spelat metal, blues, folk och pop och proddar nu popmusik till klienter runt om i världen.

Jag är nu ute efter att dela med mig av mina gitarr och produktionskunskaper. Jag kan lära ut en helhetsbild av produktionen som t. ex arrangemang, mixning, mastring, inspelning av instrument och sång, MIDI-hantering och självklart även olika nivåer av gitarrspelande - från grundackord till olika skalor som blues och penta i mer avancerade former. Jag använder Logic pro X och Ableton live 10 till mina produktioner.

Jag kan dessutom spela piano och använder detta när jag spelar in digitala instrument på min MIDI-klaviatur. Kan även lära ut dessa grundläggande kunskaper som exempelvis ackordbyggande.

Jag tar emot dig i min hemmastudio de tider som passar dig bäst, jag är flexibel.Denna privatlärare har inte varit aktiv sedan ett tag tillbaka och svarar inte på meddelanden.
Alternativt kan du försöka kontakta dessa rekommenderade privatlärare:

lägg till referens